Friday, January 3, 2014

Petra & Filip - Planovi

U Beogradu smo. U stanu, Mihajlovom, na kauču. Ceo dan. Ne znamo čime smo ispunili prethodna 7 sata. Gledanjem mostly.
Ugovaramo venčanje Filip ne odobrava tu vrstu detinjarija ako Petra nije bar 80% ozbiljna. Petra se slaže I kaže da je ozbiljna, taman 80%, trenutno I malo više.
Filip je Petrino sve. Filip ne zna sta to tacno znaci. Saznat će - kaze Petra.
Poljubili smo se.
Dragi Svemiru,
Veoma nam je lepo, Filip je miran u sebi, bez ikakvih supstanci, posle ko zna koliko I valjda zaljubljen, ne zna kako drugacije da nazove tu vrstu uzbudjenja koju oseća kad gleda Petru.
Dragi Svemiru,
Petra je. Filip nije valjda zaljubljen. Laze. Filip je Petra. Kao Petra. Filip je zaljubljen do usiju pa jos malo vise. Do vrha glave.
Zeleli bi da smo zajedno jos dugo, dugo, najduze, ali se rastajemo za par dana, o tome ne razmisljamo I ne pricamo, Filipa prodje mučnina kad slučajno pomisli, ali ga brzo prodje. Uvežbao se.
Filipovi mi poljupci prijaju. Petra je. Volin sve njegove dihotomije. Sva ludila I sve osmijehe. Ce da ga zenim. Moj ulov najdrazi. Idjen ga ljubit dvi minute pa ga onda vracam. Mozda tri. Hvala ti Svemire.
Filip obožava kako se Petra smeje kad je na 2cm od njega, zastrašujuće mu je to lepo, nije video nista lepse od toga, ikad. Volim je Svemiru. Mogo si malo bliže da nas baciš na ovu plavu planetu, dobar si drug, ali nisi baš drugarčina.

Followers